• Prețul acțiunilor Trump Media scade cu 70% din listarea pe bursă în martie, iar capitalizarea sa de aproximativ 3 miliarde de dolari este considerată nejustificată.
  • Compania raportează vânzări de 837.000 de dolari și o pierdere netă de 16,4 milioane de dolari în ultimul trimestru.
  • Donald Trump rămâne acționarul majoritar și nu are planuri imediate de vânzare a acțiunilor sale.

Prețul acțiunilor Trump Media, compania fondată și controlată de fostul președinte american Donald Trump, scade cu 70% din listarea pe bursă din martie, conform raportului Markets Insider. Un analist subliniază că, în ciuda acestei prăbușiri, capitalizarea de aproximativ 3 miliarde de dolari a companiei este nejustificat de mare.

În ultimul trimestru, Trump Media raportează vânzări de doar 837.000 de dolari și o pierdere netă de 16,4 milioane de dolari, ceea ce ridică semne de întrebare asupra evaluării sale actuale. Woods, strateg global la Freedom Capital Markets, afirmă că evaluarea companiilor „pare de nejustificat” din cauza potențialului limitat de creștere al rețelei sociale Truth Social. De asemenea, Trump rămâne acționarul majoritar al Trump Media. Are 59% din acțiuni, și anunță că nu intenționează să vândă nimic în perioada următoare.

Titlurile zilei

ȚARA RĂMÂNE REZISTENTĂ
ALEX MILCEV: CRED CĂ TVA-UL VA CREŞTE ÎN 2025
AZI ÎNCEPE LIBFEST 2024
BCR LANSEAZĂ GEORGE BILLS
ROMÂNIA E PE LOCUL 9 LA PROTEJAREA NATURII
CÂT TIMP PIERDE ROMÂNUL ÎN TRAFIC?