•  Bogner, un brand german de articole sportive de lux, deschide primul său magazin în România, în București.
  • Magazinul funcționează ca un franciză sub conducerea companiei Iceland Romania, parte a grupului Iceland Bulgaria.
  • Bogner va oferi o gamă variată de produse, inclusiv îmbrăcăminte sportivă pentru schi și articole de modă pentru sezonul rece.

Bogner, un brand cunoscut pentru articolele sale sportive de lux, anunță deschiderea primului magazin fizic din România. Expansiunea marchează un pas important în strategia de creștere a brandului, care își propune să îmbogățească oferta de produse premium pe piața locală.

Deschiderea magazinului în București este un semn al angajamentului brandului față de expansiunea internațională. Magazinul va veni cu o selecție variată de articole, inclusiv echipamente pentru schi și îmbrăcăminte sportivă elegantă.

Parteneriatul cu Iceland România

Bogner colaborează cu Iceland Romania, o subsidiară a grupului Iceland Bulgaria, pentru a gestiona noul magazin. Colaborarea strategică este menită să asigure o integrare eficientă a brandului pe piața românească și să maximizeze potențialul de vânzări. Iceland Romania are deja experiență în retailul de articole sportive și va aduce expertiza necesară pentru a promova brandul.

Titlurile zilei

CÂT TIMP PIERDE ROMÂNUL ÎN TRAFIC?
META BATE PALMA CU HOLLYWOOD
ISĂRESCU RENUNȚĂ LA POLITICA MONETARĂ
WINDOWS INTEGREAZĂ CHATGPT
VOLUMUL CONSTRUCȚIILOR SCADE CU 3,1% ÎN 2024
ÎNGHITE-N SEC