• SeedBlink lansează Raise Hub pentru a ajuta fondatorii să gestioneze strângerea fondurilor mai eficiente.
  • Raise Hub oferă caracteristici precum evaluarea pitch deck-urilor asista de AI și managementul interacțiunilor cu investitorii.
  • Spre deosebire de instrumentele tradiționale, Raise Hub este construit special pentru fondatorii care doresc să acceseze rețelele lor proprii.

SeedBlink lansează Raise Hub, o soluție care oferă fondurilor de startup-uri puterea de a-și gestiona strângerea fondurilor. Această platformă face accesul la capital mai flexibil și mai accesibil și beneficiază de infrastructură SeedBlink pentru finanțare și managementul capitalului.

Principalele avantaje includ opțiuni de finanțare flexibile, acces la o vastă bază de date de investitori, gestionarea interacțiunilor cu aceștia și instrumente precum evaluarea pitch deck-urilor asistate de AI. Cu Raise Hub, fondatorii pot crea runde private de finanțare pentru investitorii lor fără a accesa rețeaua extinsă a SeedBlink. Acest instrument simplifică procesele complexe de sindicalizare, asigurând conformitatea și eficiența operațiunilor de strângere de capital.

Carmen Sebe, CEO-ul SeedBlink, subliniază angajamentul companiilor de a reduce povara gestionării capitalului privat pentru fondatori.Caracteristicile cheie ale Raise Hub includ invitații pentru investitori în pagini securizate, infrastructură de sindicalizare care permite grupării investitorilor într-un singur vehicul, management post-strângere de fonduri integrate cu platforma SeedBlink, revizuirea materialelor cu ajutorul AI și accesul la o bază de date cu peste 1.800 de VC-uri. Spre deosebire de instrumentele tradiționale, Raise Hub este construit special pentru fondatorii care doresc să acceseze rețelele lor proprii.

Titlurile zilei

CÂT TIMP PIERDE ROMÂNUL ÎN TRAFIC?
META BATE PALMA CU HOLLYWOOD
ISĂRESCU RENUNȚĂ LA POLITICA MONETARĂ
WINDOWS INTEGREAZĂ CHATGPT
VOLUMUL CONSTRUCȚIILOR SCADE CU 3,1% ÎN 2024
ÎNGHITE-N SEC