• Bernard Arnault a fost cea mai bogată persoană din lume acum șase luni și acum se află pe locul cinci.
  • Averea lui Arnault scade cu 54 de miliarde de dolari și ajunge la 177 de miliarde de dolari.
  • LVMH înregistrează o scădere de 16% a prețului acțiunilor, ceea ce afectează semnificativ averea lui Arnault.

Bernard Arnault a fost cea mai bogată persoană din lume acum șase luni, dar acum se află pe locul cinci. El este fondatorul și CEO-ul LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton, un gigant francez al bunurilor de lux. La sfârșitul lunii martie, Arnault avea o valoare estimată la 231 de miliarde de dolari. L-a depățit pe Elon Musk și Jeff Bezos în clasamentul Bloomberg Billionaires.

Averea lui Arnault scade cu 54 de miliarde de dolari și ajunge la 177 de miliarde de dolari la închiderea zilei de miercuri. Aceasta îl plasează pe locul patru, cu doar 1 miliard de dolari înaintea lui Larry Ellison, cofondatorul Oracle. În acest an, avea netă a lui Arnault a scăzut cu 30 de miliarde de dolari, făcându-l cel mai mare pierzător dintre cei 500 de miliardari din lista Bloomberg.

Clasamentul Forbes reflectă o poveste similară. Arnault a trecut de pe primul loc, cu o avere netă de 233 de miliarde de dolari în martie, pe locul cinci, cu 175 de miliarde de dolari. Scăderea averii sale se corelează cu o reducere de 16% a prețului acțiunilor LVMH. Care se află la cel mai scăzut nivel din ultimii doi ani.

Titlurile zilei

ȚARA RĂMÂNE REZISTENTĂ
ALEX MILCEV: CRED CĂ TVA-UL VA CREŞTE ÎN 2025
AZI ÎNCEPE LIBFEST 2024
BCR LANSEAZĂ GEORGE BILLS
ROMÂNIA E PE LOCUL 9 LA PROTEJAREA NATURII
CÂT TIMP PIERDE ROMÂNUL ÎN TRAFIC?