• 39 de participare se înscriu la exercițiul ZF și selectează diverse companii.
  • Andreea Avramescu a obţinut cel mai mare randament, de 1,49%.
  • Emanuela Savu și Vili Albu completează podiumul cu randamente semnificative.

39 de participanţi la conferinţa s-au înscris la exerciţiul ZF. Cele mai selectate companii au fost: MedLife (aleasă de 29 de participanţi), Hidroelectrica (26), Petrom (24), Banca Transilvania (23), Antibiotice Iaşi (17).

Andreea Avramescu (investitor şi consultant branding, UX/UI), Emanuela Mihaela Savu (director general Institutul Bancar Român) şi Vili Albu (web designer şi investitor) sunt cei trei care obțin cele mai mari randamente la exerciţiul de investiţii derulat de Ziarul Financiar cu sprijinul casei de brokeraj Investimental la conferinţa ZF Piaţa de Capital din 19 septembrie. ZF le va acorda acestora premii simbolice.

Dintr-o listă de 35 de companii pusă la dispoziţie de ZF la eveniment prin scanarea unui QR code, cei trei selctează 10 companii despre care consideră că pe 19 sep­tembrie 2024 vor avea cele mai mari aprecieri la Bursa de Valori Bucureşti. Bugetul virtual este de 5.000 de lei, împărţit în mod egal între cele 10 acţiuni. Sunt utilizate totuşi fracţii de acţiuni pentru a simplifica lucrurile chiar dacă acestea nu sunt disponibile la tranzacţionarea de zi cu zi.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Andreea Avramescu obține cel mai mare randament, de 1,49%, cu următoarele companii în portofoliu: Banca Transilvania, Electrica, Fondul Proprietatea, Hidroelectrica, Petrom, One United, Premier Energy, ROCA, Romgaz, Transelectrica.