• Trump este evacuat de urgență de pe terenul de golf din Florida după ce Serviciul Secret detectează o persoană care se pregătește să tragă.
  • Atacatorul, Ryan Routh, un antreprenor din Hawaii, este prins mai târziu pe autostradă după ce a fugit de la locul faptei.
  • Trump glumește pe platforma sa de socializare despre incident. Scrie”2 la 0.

Și golful e un sport periculos, mai ales când ești fostul președinte al Americii. Trump a fost din nou ținta unui asasinat. Ghinion, cum ar spune un alt lider de stat. Fostul președinte al SUA e bine, l-au salvat serviciile secrete. Noaptea trecută, Trump a fost evacuat de urgență de pe terenul lui de Golf din Florida și a fost dus la casa din Mar-a-Lago, după ce agenții Serviciul Secret au văzut o persoană care se pregătea să tragă în candidatul de la Casa Albă. Serviciie Secrete au tras mai multe focuri către bărbatul înarmat, dar acesta a fugit de la locul faptei. L-au prins, mai târziu, pe autostradă.


Poliția spune că atacatorul este Ryan Routh, un antreprenor din Hawai care l-a votat pe Trump în 2016 și care l-a criticat în mai multe postări pe X în ultimul timp. Ryan e și un susținator înfocat al Ucrainei și al Taiwanului. Candidatul republican se ține de glume. “2 la 0” postează el pe platforma sa de socializare.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE