• Bursa de Valori București atinge astăzi cel mai ridicat nivel de popularitate din istorie.
  • Numărul de investitori sa dublat în ultimii doi ani și ajunge la 200.000 de conturi.
  • Conferința ZF Piața de Capital din 19 septembrie 2024 dezbate provocările și viitorul pieței de capital din România.

Săptămâna de indecizie la Bursa de Valori Bucureşti. Indicele principal BET închide pe plus sesiunea de vineri, cu o urcare de o treime de punct procentual. Dar la nivel săptămânal, stagnează, puțin sub 17.400 de puncte. Tot despre piața bursieră e și evenimentul ZF Piața de capital, din 19 septembrie. E a treia ediție a conferinței. Printre subiectele care vor fi dezbătute se numără şi câteva dedicate antreprenorilor care nu sunt la bursă, încă, scrie ZF. Pe lista celor prezenți se numără Dan Ostahie, CEO Altex, Mircea Turdean, CEO Farmec sau Alexandru Gugurel, co-fondator şi Co-CEO Lunet Eyewear.

Bursa de Valori București atinge astăzi cel mai ridicat nivel de popularitate din istorie, atât în ​​ceea ce se află în ceea ce privește companiile listate, cât și numărul de investitori sau dețin ai fondurilor mutuale și salariați care contribuie la fondurile de pensii private Pilon II.

Pe 19 septembrie 2024, Ziarul Financiar organizează a treia ediție a conferinței ZF Piața de Capital. Reunește specialiști din domeniu pentru a genera idei relevante despre viitorul pieței de capital din România.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE