• Ferrero lansează “Nutella Plant-Based”, o versiune vegană a cremei de ciocolată, disponibilă în Italia, Franța și Belgia din 4 septembrie.
  • Noua rețetă elimină laptele și adaugă ingrediente vegetale precum năutul și siropul de orez, păstrează gustul original.
  • Ferrero avertizează că produsul nu este recomandat persoanelor alergice la proteinele din lapte, deoarece este fabricat într-o facilitate care procesează lapte.

Ferrero lansează o versiune vegană a celebrei creme de ciocolată Nutella în mai multe țări europene. Noua “Nutella Plant-Based” va fi disponibilă în Italia, Franța și Belgia din 4 septembrie. Decizia vine ca răspuns la creșterea numărului de consumatori care evită produsele de origine animală. Pentru a realiza această versiune, Ferrero elimină laptele din rețetă și îl înlocuiește cu ingrediente vegetale precum năutul și siropul de orez. Asigură totodată că gustul original al produsului rămâne neschimbat.

Cu toate acestea, Ferrero avertizează că produsul nu este recomandat persoanelor alergice la proteinele din lapte, deoarece este fabricat într-o facilitate care procesează lapte. Nutella, creată acum 60 de ani, este una dintre cele mai cunoscute mărci ale companiei Ferrero, alături de Ferrero Rocher și Kinder Chocolate. Familia Ferrero, care a început cu o patiserie de familie în nordul Italiei, a dezvoltat un imperiu de dulciuri cu facilități de producție și birouri la nivel global după Al Doilea Război Mondial.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE