• Robert F. Kennedy Jr., candidatul independent la președinția SUA, și-a retras numele din scrutinul prezidențial din statul Arizona.
  • Astăzi, 23 august, va ține un discurs în Arizona despre viitorul campaniei sale.
  • Se așteaptă să-și încheie candidatura și, eventual, să-l susțină pe fostul președinte, Donald Trump.

Robert F. Kennedy Jr. se retrage oficial din cursa prezidențială din SUA. Până acum, zvonurile s-au adeverit. Retragerea e bifată, mai rămâne susținerea pentru fostul președinte, Donald Trump.

Documentul de eliminare a numelui său din buletinul de vot din Arizona a fost depus cu doar câteva ore înainte de termenul limită pentru retragere.

Retragerea a avut loc în ultima zi a Convenției Naționale Democrate – unde candidatul democrat la președinție și vicepreședintele Kamala Harris a ținut discursul principal – și pe fondul zvonurilor că Kennedy ar putea să renunțe la cursa prezidențială din 2024 și să-l susțină pe fostul președinte american, Trump.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Pe X, secretarul de stat din Arizona, Adrian Fontes, spune: „Campania lui RFK Jr. a depus documente oficiale la biroul nostru astăzi, retrăgându-l de la alegerile din 2024”.

La meeting-ul de azi, Trump va avea un invitat special

Tot astăzi e așteptat un invitat special la meeting-ul lui Trump din Arizona. Iar dacă punem cap la cap ultimele vești, cel mai probabil acesta este RFK Jr.