• Gordon Ramsay organizează Ramsay’s Garage la Marele Premiu din Las Vegas și oferă o experiență culinară exclusivă într-un garaj F1.
  • Evenimentul include trei zile de meniuri tematice diferite și acces VIP la zonele de lucru ale piloților de F1.
  • Biletele pentru această experiență culinară unică costă 35.000 USD și pot fi achiziționate de pe site-ul F1 Experiences.

Celebrul bucătar britanic Gordon Ramsay creează o experiență culinară de lux pentru Marele Premiu din Las Vegas, ce va avea loc în noiembrie. Evenimentul, denumit Ramsay’s Garage, se desfășoară într-un garaj F1 și include o versiune pop-up a restaurantului său de lux, Lucky Cat, alături de alte delicii culinare. Oaspeții au ocazia să interacționeze cu Ramsay, bucătarul cu trei stele Michelin, în timp ce savurează preparatele sale, chiar lângă circuitul de curse.

Evenimentul, care se desfășoară între 21 și 23 noiembrie, are o temă diferită în fiecare zi. În prima seară, oaspeții sunt surprinși cu feluri de mâncare speciale, servite de invitați surpriză, care reinventează preparatele lui Ramsay. A doua zi, restaurantul Lucky Cat preia spațiul, oferind un decor inspirat de Tokyo-ul anilor 1930 și un meniu cu influențe asiatice, incluzând chifle bao, sashimi, burtă de porc crocantă și caviar beluga proaspăt. Ziua a treia, denumită „Cool Britannia”, aduce în prim-plan mâncăruri britanice clasice, cum ar fi friptura tomahawk, budincile Yorkshire, somonul Wellington și ouăle scotch.

Cum îți faci rezervare?

Pe lângă oferta gastronomică, Ramsay’s Garage oferă fanilor de F1 o experiență completă cu un Paddock Pass, care asigură acces VIP la zonele de lucru pentru piloți, echipe și mass-media. Oaspeții pot participa la plimbări pe calea boxelor, tururi private cu camioane și chiar la sărbători pe podium.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Ramsay, mare fan al F1, consideră că mâncarea și sportul sunt strâns legate, iar Ramsay’s Garage reprezintă împlinirea unui vis pentru el. Biletele pentru această experiență exclusivă costă 35.000 USD și pot fi achiziționate prin site-ul site-ul F1 Experiences  sau prin contact direct prin e-mail sales@F1lasvegasgp.com.