• Apple pregătește un robot în stil iPad, capabil să încline și să rotească ecranul la 360 de grade, cu lansarea planificată pentru 2026 sau 2027.
  • Dispozitivul multifuncțional poate controla o casă inteligentă, poate participa la conferințe video sau securiza locuința.
  • Prețul dispozitivului este estimat la 1.000 de dolari.

Apple dezvoltă un robot cu un ecran iPad în cap. Se zvonește că poate înclina și roti ecranul la 360 de grade. Câteva sute de oameni lucrează la dispozitiv, conform Bloomberg. Cât despre funcții, poate să-ți controleze toată casa, să participe la conferințe video și să monitorizeze securitatea casei.

Proiectul robotului este sub conducerea lui Kevin Lynch, vicepreședinte pentru tehnologie la Apple. Prețul ar putea fi în jur de 1.000 de dolari.

Dispozitivul va putea răspunde la comenzi prin Siri sau alte funcții din Apple Intelligence, ca „uită-te la mine”, care ar putea înclina ecranul pentru un contact direct cu utilizatorul în timpul unui apel video. Apple testează în prezent modele ce rulează o „versiune personalizată” a iPadOS.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE