• CrowdStrike ia premiul pentru „cel mai epic eșec” la Def Con.
  • Președintele CrowdStrike spune că premiul va avea loc de onoare în companie.
  • CrowdStrike a provocat o criză globală în IT, în 19 iulie 2024.

Îi aplaudă mulțimile. Au făcut-o și p-asta. CrowdStrike n-are jenă. Iese-n scenă. Acceptă premiul Pwnie, pentru „cel mai epic eșec”, la Def Con. După ce a provocat o criză globală în IT. Se-acceptă, spune Michael Sentonas, președintele companiei. Crowdstrike a defilat cu unul dintre cele mai mari standuri ale expoziției și a oferit în stânga și-n dreapta tricouri și figurine de acțiune gratuite.

La câteva săptămâni după ce actualizarea sa de software a cauzat o criză IT globală, CrowdStrike nu evită atenția publicului. Președintele companiei, Michael Sentonas, urcă pe scenă la Premiile Pwnie pentru a accepta premiul pentru cel mai epic eșec. Premiile au avut loc la Def Con, imediat după conferința Black Hat, unde CrowdStrike a avut unul dintre cele mai mari standuri, oferind tricouri și figurine de acțiune gratuite. Un purtător de cuvânt afirmă că mesajul companiei către participanți a fost de „recunoștință și apreciere pentru comunitatea Black Hat”.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Imaginile discursului de acceptare al lui Sentonas au fost distribuite online. Similar cu participanții la conferință, care păreau dispuși să ofere o a doua șansă lui CrowdStrike, publicul premiilor l-a apreciat pe Sentonas pentru că a recunoscut greșelile companiei. Organizatortii au explicat că premiul final a fost o schimbare de ultimă oră, deoarece nu ar fi fost corect ca CrowdStrike să nu câștige. În timp ce trofeul comic de mari dimensiuni era adus pe scenă în uralele publicului, Sentonas admite că acesta „nu este un premiu de care să fii mândru”.

Sentonas spune că echipa a fost surprinsă când a anunțat că va accepta premiul. „Am greșit îngrozitor și am recunoscut asta de mai multe ori. Este foarte important să recunoști când faci lucruri extrem de greșite, la fel cum este important să recunoști atunci când faci lucruri bine.” El adaugă că va duce trofeul înapoi la sediul CrowdStrike și îl va expune într-un loc vizibil pentru a aminti că „scopul nostru este să protejăm oamenii și am greșit. Vreau să mă asigur că toată lumea înțelege că aceste greșeli nu se vor repeta.”