• Disney Cruise Line lansează patru nave noi între 2027-2031. Ajunge la 13 vase în total.
  • Oferă 13 oportunități diferite de a experimenta tot ceea ce Disney Cruise Line este cunoscută.
  • O croaziera în Pacificul de Sud din Sydney la bordul navei Disney Wonder costă 2479 Euro / 15 nopti.

Ce este mai bun decât o nouă navă de croazieră Disney? Ce zici de patru nave noi-nouțe Disney Cruise Line care se alătură flotei?

Patru este numărul magic! Anunțat în cadrul Horizons: Disney Experiences Showcase, Josh D’Amaro (cu puțin ajutor din partea grupului muzical All-4-One) dezvăluie că patru nave se alătură listei în continuă creștere a navelor premiate Disney Cruise Line care navighează în jurul lumii. Aceste noi nave sosesc între 2027 și 2031.

Cinci nave sunt în prezent în flotă, alte patru fiind deja în lucru. Aceste noi patru nave suplimentare aduc flota la un total de 13. Oferă 13 oportunități diferite de a experimenta tot ceea ce Disney Cruise Line este cunoscută. Numele navelor și modelele interesante sunt încă în dezvoltare. Mergi mai departe și începe să visezi la următoarea navigație!

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

Și mai sunt și mai multe despre care Josh discută în timpul D23: The Ultimate Disney Fan Event. Josh dezvăluie că producția semnătură de la bordul Disney Destiny – care începe să navigheze anul viitor – este „Disney Hercules”, cu muzica și personajele pe care le cunoști și le iubești din filmul clasic Walt Disney Animation Studios.

În plus, Josh dezvăluie noi detalii despre Comoara Disney – pornind la sfârșitul acestui an! — unde oaspeții pot vedea noua producție teatrală, „Disney The Tale of Moana”. Spectacolul include și o marionetă uriașă pe scenă.

Cât costă o călatorie pe Disney Cruise Line?

De la 2479 Euro / 15 nopti.

Croaziera în Pacificul de Sud din Sydney la bordul navei Disney Wonder.

Tariful afisat este valabil pentru sejur in perioada 10 Feb 2025 – 24 Feb 2025.