• MO/GO™ sunt primii pantaloni electrici din lume, concepuți pentru a îmbunătăți mobilitatea și a reduce durerea.
  • Acești pantaloni oferă un suport de 40% pentru mușchii picioarelor la urcare și protejează genunchii la coborâre printr-un un motor cu baterie și senzori inteligenți.
  • Rezervările au început în 24 iulie iar livrările sunt programate pentru sfârșitul anului 2025.

Arc’teryx și Skip au lansat MO/GO™, o pereche de pantaloni care promite să schimbe modul în care ne mișcăm. Acești pantaloni electrici sunt proiectați nu doar pentru a face activitățile în aer liber mai plăcute, ci și pentru a sprijini persoanele care se confruntă cu provocări de mobilitate din cauza vârstei, oboselii sau accidentărilor.

Tehnologia din spatele MO/GO™

MO/GO™ folosește un sistem complex de senzori și un motor alimentat de baterie care oferă suport utilizatorilor. Acești pantaloni sunt capabili să ofere un impuls de 40% mușchilor picioarelor în timpul urcărilor. Astfel, facilitează ascensiunile pe teren accidentat. La coborâre, tehnologia protejează genunchii și reduce impactul și disconfortul.

Arc’teryx a integrat tehnologia în modelul popular Gamma Pant, cunoscut pentru respirabilitate, rezistență la abraziune și flexibilitate. Pantalonii sunt echipați cu structuri de suport din carbon personalizate, care distribuie forța motorului pe întreaga lungime a piciorului și asigură un confort optim în timpul utilizării prelungite.

Citește și