• București primește un nou jucător pe piața magazinelor de proximitate: Froo.
  • Froo este un nou concept modern de magazine pentru cumpărături rapide, aproape de casa ta.
  • Deschiderea oficială a avut loc pe 12 iunie, unde au fost prezenți Radu Trandafir, CEO al Froo și Anna Grabowska, CEO al Żabka.

În ultima lună, Bucureștiul a primit un nou jucător pe piața magazinelor de proximitate: Froo. Acest nou lanț de supermarketuri este operațiunea retailerului polonez Żabka în România, cel mai mare lanț de magazine de proximitate din Polonia.

Deschiderea primului magazin Froo

Primul magazin Froo din România a fost deschis pe Str. Giurgiului Nr.1 ​​103 – 105, din Pieța Progresul, în 9 mai 2024. Acest eveniment a marcat începutul expansiunii Froo în România, cu planuri ambițioase de a deschide peste 200 de magazine în toată lumea doar în acest an. Deschiderea oficială a avut loc pe 12 iunie, la magazinul de pe Calea Moșilor, unde au fost prezenți Radu Trandafir, CEO al Froo și Anna Grabowska, CEO al Żabka.

Froo este un nou concept modern de magazine pentru cumpărături rapide, aproape de casa ta. În fiecare magazin Froo, se vor bucura de o experiență de cumpărături rapidă și convenabilă, cu o gamă variată de produse și servicii.

Citește și