SOFTBINATOR ARE ÎN PLAN LISTAREA LA BVB

Dezvoltatorul de software Softbinator curtează bursa de la București. Vrea să se listeze înainte de finalul anului pe piața AERO. Pentru început va lansa un plasament privat unde va oferi investitorilor 10% din acțiunile proprii. Compania are în plan să atragă 6 milioane de lei.

APAR PROIECTE NOI ÎN NORDUL CAPITALEI

Nordul Bucureștiului își dezvoltă zona rezidențială de lux. Dezvoltatorul Eden Capital pregătește două proiecte în care construiește 800 de apartamente de lux în zona Erou Iancu Nicolae. Ambele complexuri rezidențiale vor oferi locatarilor spații dedicate pentru fitness și wellness, cu bazine de înot. Proiectul este dezvoltat sub brandul Cortina.

IT-IȘTII INTRĂ ÎN COMPETIȚIE

Dacă ești pasionat de IT, o industrie care în prima jumătate a anului a adus în economie 1,65 de miliarde de euro, uite o provocare. Competiția națională de securitate cibernetică 2021 te așteaptă să te înscrii pe site-ul oficial. Mai ai timp până pe 28 august. În cazul în care câștigi, ai un loc asigurat în echipa României pentru Campionatul European de Securitate Cibernetică. Poți câștiga și premii cuprinse între 500 și 2.000 de euro.

Titlurile zilei

CUM SE MIȘCĂ BURSELE?
NETANYAHU ȚINE UN DISCURS ÎN CONGRESUL SUA
FLORIN TALPEȘ APARE LA NYSE ȘI NMS TV
FERRARI BAGĂ CRIPTO ÎN VITEZĂ
LOEWE FURĂ PRADA
ANAF ÎȘI FACE NORMA DE COLECTARE

LIVRAREA ONLINE TRECE LA NEXT LEVEL

Carefour și Bringo au bătut palma pentru o nouă strategie de livrare mai rapidă. Lansează un nou serviciu în București și Iași. Poți avea ofertele din magazine în doar 30 min la tine acasă. Momentan 63 de magazine din rețeaua Carrefour din 38 de orașe sunt incluse în aplicația Bringo. Livrarea este 10 lei.

ABONEAZĂ-TE LA PARFUM

Dacă nu te hotărăști ce parfum să te reprezinte, îți poți face un abonament. Twelve Senses este prima platformă din România care oferă abonamnet la parfumuri de brand si nisă.Kit-ul este personalizat și în fiecare lună îți alegi noi arome. Prețurile sunt cuprinse între 165 de lei și 500 de lei pentru care primești parfumuri de 8 ml calculate pentru dozele zilnice. Printre variante sunt Cartier, Van Cleef si Tiziana Terenzi

DR. SOLEIL ESTE CUMPĂRAT DE VISION TRAD

Grupul Vision Trading, importator de consumabile medicale, a cumpărat compania Dr. Soleil- primul producător privat român de produse cosmetice și de protecție solară. Tranzacția a fost semnată pentru 170.000 euro. Acesta are în portofoliu circa 25 de produse. În timp de Dr. Soleil a avut în 2021 o pierdere de 79.520 lei, Grupul Vision a înregistrat un profit de 3,5 mil. lei

VOLVO SPUNE DIN NOU STOP

Criza de cipuri lovește producătorii de mașini unul după altul ca un joc de popice. Volvo oprește producția din uzina sa din Suedia săptămâna viitoare. Este a doua oară în luna august când producătorul spune stop.Aceasta va fi reluată pe 5 septembrie. Volvo analizează pentru acest an oportunitatea de listare pe bursă.

SPIDER-MAN FACE TOȚI BANII

Ai mult asteptatul Trailer al filmului “Spider-Man: No Way Home”. Premiera filmului va avea loc pe 17 decembrie.Franciza Spider-Man este una dintre cele mai populare mărci din istoria box-office-ului și a înregistrat încasări de 6,3 miliarde de dolari .

KIA LANSEAZĂ 2 MAȘINI ELECTRICE

KIA va aduce la expoziția IAA Munchen din septembrie două modele noi electrice. Producătorul auto coreean, parte a grupului Hyundai, va prezenta în premieră mondială modelul Sportage plug-in hybrid.De asemenea, Kia va etala calitățile primului automobil electric dedicat al companiei, EV6. Expoziția va avea loc între 7 și 12 septembrie.