Grant Cardone, CEO-ul Cardone Capital și autor al bestseller-ului  „Regula 10X”, dezvăluie 8 lucruri pe care le fac oamenii pentru a ajunge „ultra bogați”. La 64 de ani, Cardone are venituri din cele 18 firme pe care le-a înființat și din cele 12.000 de apartamente pe care le deține, scrie CNBC.

Miliardarul povestește cum a reușit să se ridice de jos în 20 de ani plini încercări eșuate și dezamăgiri: “Mi-aș fi dorit să fi știut mai devreme ce cred oamenii ultra bogați despre bani. Am construit relații cu mulți milionari de-a lungul carierei mele de investitor și am petrecut ani de zile observându-le obiceiurile.”, a scris Cardone pentru CNBC.

În general, acești oameni nu își diversifică investițiile imediat, ci pe măsură ce își construiesc valoarea netă, investesc mai întâi totul în propriile proiecte, iar pe măsură ce încep să câștige mai mult, abia atunci își direcționează investițiile și în alte proiecte, scrie CNBC.

Titlurile zilei

POATE A.I. SĂ CREASCĂ PRODUCTIVITATEA COMPANIILOR?
CE-L REȚINE PE ANTREPRENORUL ROMÂN?
NVIDIA RAPORTEAZĂ PESTE AȘTEPTĂRI
BITCOIN E LA ALL TIME HIGH
CHATBOT-UL DĂ LECȚII MEDICILOR
DOJ CERE SEPARAREA CHROME DE GOOGLE

Bogații știu că datoria este pentru afaceri, nu pentru oameni: “Pe măsură ce mi-am construit valoarea netă, nu am acumulat niciodată datorii pe achiziții neesențiale, cum ar fi haine de designer sau case de lux.”, a povestit miliardarul.

De asemenea, să fii proprietarul unei case nu este întotdeauna prima investiție a bogaților. Bunurile imobiliare cu flux de numerar, imobilele comerciale din care se obține un profit lunar din chirie după plățile ipotecare, impozitele pe proprietate și întreținerea este însă o modalitate excelentă de a crește averea, explica Cardone.

Miliardarii nu sunt niciodată mulțumiți, povestește miliardarul: “Unul dintre prietenii mei, CEO, a lucrat cu unii dintre cei mai bogați oameni din lume. L-am întrebat odată ce au în comun, iar el a spus: „Niciunul dintre ei nu a fost vreodată mulțumit de ceea ce au realizat deja , ci s-a concentrat pe următorul lucru care l-ar putea realiza.”

Un alt secret important este că bogații nu încearcă să facă lucruri singuri: “Cei bogați știu că timpul este singura resursă cu adevărat rară. Nu poți cumpăra mai mult timp niciodată.”