UPDATE ORA 18

Miliardarul Peter Thiel s-a cazat la unul dintre cele mai apreciate hoteluri din țară pentru petrecerea privată de Halloween de la Bran. Pe perioada șederii în Brasov, cei mai importanti participanți la eveniment au fost cazati în hoteluri precum Kronwell, Qosmo si Schuster sau în diverse vile de lux.

La Kronwell, unul dintre principalele hoteluri în care s-au cazat celebritățile si milionarii prezenți la eveniment, oaspeții se bucură de camere de lux cu cadă în interior și saltelele înalte, de tip american, create special pentru ca, indiferent de mișcarile partenerului, somnul să nu fie întrerupt. Acesta este unul dintre cele mai premiate hoteluri din tara la categoria luxury, dotat cu mochete pufoase și un sistem smart de lumini ce oferă un ambient pe toate gusturile. Aerul e optimizat in funcție timpul petrecut în camera de hotel astfel încat să fie mereu proaspat, la temperatura optimă. Majoritatea pregătirilor pentru vedete s-au făcut in cadrul belaqua Spa, cel mai important centru Spa din Brașov.

Titlurile zilei

CARE-I IMPACTUL ECONOMIC?
COPIII SEPHORA FAC DEZASTRU

Știre inițială

Potrivit presei din România, miliardarul Elon Musk va participa la o petrecere privată de Halloween la Castelul Bran, alături de alţi miliardari şi vedete de la Hollywood. Nu este încă confirmat faptul ca Elon Musk să fie prezent.

Pe lângă Elon Musk, care tocmai a achiziţionat Twitter, la petrecere au fost invitaţi și actriţa Angelina Jolie, cofondatorul Google, Larry Page, fondatorul PayPal, Peter Thiel, fondatorul Google, Sergey Brin, şi alţi magnaţi prieteni cu miliardarul, scrie Media Flux, preluat de Adevărul.

Amplasat în Pasul Rucăr-Bran, la 30 km de Braşov, Castelul Bran este unul dintre cele mai emblematice şi cunoscute monumente din România, căci acesta i-a adus reputaţia Transilvaniei ca locul de naştere al legendei lui Dracula.

Deși presa din România zice că Elon Musk ar participa la o petrecere privată de Halloween la Castelul Bran, Alexandru Priscu, marketing manager Castelul Bran a declarat: Eu cred că nu doar pentru Castelul Bran ci și pentru România, câștigul ar fi greu de măsurat în orice unitate de măsură, în cazul în care Angelina Jolie sau Elon Musk ar participa la vreun eveniment la Castelul Bran. Ceea ce pot să va spun este că zilele următoare noi avem niște evenimente care sunt corporate, nu avem nimic privat sau nu avem nimic dedicat vreunei persoane fizice. Sunt evenimente pe care le organizăm de 13 ani, iar lista participanților nu ne este comunicată.”