E zen în fiecare zi. Asus lansează laptop-ul cu ecran OLED dublu Zenbook Duo

Asus lansează ceea ei numesc „primul laptop OLED cu ecran dublu” din lume. Zenbook Duo a fost prezentat la începutul anului la CES 2024, dar sub formă de concept. Acum, este disponibil pentru precomandă. E similar cu modelul pliabil din 2022. Dar cu multe particularități diferite.

Față de un laptop obișnuit, Zenbook Duo vine cu două ecrane OLED de 14 inch, îmbinate de o balama. Ecranele au rezoluție 3K, iar în partea de jos laptop-ul vine cu o tastatură și un trackpad Bluetooth. Iar dacă nu vrei să folosești tastatura, ecranul din partea de jos poate fi folosit ca tastatură virtuală.

https://media.alephbusiness.ro//2024/02/ASUS-ZEN.mp4

Astfel, se pot utiliza fie unul, fie ambele ecrane pentru afișaj, iar pachetul include și un suport care menține stabil setup-ul complet.

Ce specificații tehnice are Zenbook Duo?

Pe partea de interior, laptop-ul vine cu un procesor Intel Core Ultra 9 de 185H, cu grafică Intel Arc. Dar și o unitate de procesare integrată pentru multitasking, asistată de un sistem AI. La nivelul de memorie vine cu până la 32 GB de RAM și 1 TB spațiu de stocare.

Conectivitatea se realizează printr-o pereche de porturi Thunderbolt 4/USB-C, un USB Type-A, HDMI 2.1 și o mufă audio. Chiar dacă laptop-ul are difuzoare certificate Harman Kardon cu Dolby Atmos. Plus funcția Bluetooth 5.3 și Wi-Fi 6E. La nivelul autonomiei, Asus promite o utilizare pe tot parcursul zilei cu bateria sa de 75 Wh.

Asus Zenbook Duo este disponibil acum pentru precomandă la un preț de vânzare 1.500 de dolari.

Exit mobile version