FTX va începe vânzarea activelor din Europa și Japonia pentru a-și acoperi datoriile

SAGA FTX continuă. Ziua și schimbarea. Audierea de astăzi s-a încheiat. Concluziile?

FTX va începe vânzarea activelor din Europa și Japonia pentru a-și acoperi datoriile. 117 companii sunt interesate de achiziționarea business-urilor companiei falimentare. Creditorii cripto exchnage-ului au încheiat deja 59 de acorduri confidențiale.

Cu 5 mld. $ deja recuperați, sub conducerea lui John Ray III, își mai pot recupera investitorii fondurile? Ultimul proces din serialul FTX va avea loc în luna octombrie.

Am discutat subiectul cu Sergiu Agachi, cofondator OTCrypto.

“Trăim niște vremuri foarte interesante. În continuare observăm aceste black swan-uri care se petrec și ele încă nu se rezolvă. Cu toate acestea am remarcat în mod surprinzător, chiar și după evenimentul din 2014, că piața a dat dovadă de o anumită reziliență și și-a revenit după aceste evenimente. Și așa mi se pare că se întâmplă și acum.

Eu, personal, nu aș trage linie, am văzut ce s-a întâmplat și cu Silver Gate, care încă nu a explodat și sper să nu o facă – cea mai mare bancă cripto listată pe bursă în 2019, cu o capitalizare destul de mare și care a crescut de aproape 18 ori și acum este pe minus cu -45%.”, a povestit Sergiu Agachi, cofondator OTCrypto.

Exit mobile version