BREAKING: RFK Jr se retrage oficial din cursa prezidențială din SUA

Democratic presidential candidate Robert F. Kennedy Jr. waves to the audience after delivering a foreign policy speech at St. Anselm College in Manchester, New Hampshire, U.S., June 20, 2023. REUTERS/Brian Snyder/File Photo

Robert F. Kennedy Jr. se retrage oficial din cursa prezidențială din SUA. Până acum, zvonurile s-au adeverit. Retragerea e bifată, mai rămâne susținerea pentru fostul președinte, Donald Trump.

Documentul de eliminare a numelui său din buletinul de vot din Arizona a fost depus cu doar câteva ore înainte de termenul limită pentru retragere.

Retragerea a avut loc în ultima zi a Convenției Naționale Democrate – unde candidatul democrat la președinție și vicepreședintele Kamala Harris a ținut discursul principal – și pe fondul zvonurilor că Kennedy ar putea să renunțe la cursa prezidențială din 2024 și să-l susțină pe fostul președinte american, Trump.

Pe X, secretarul de stat din Arizona, Adrian Fontes, spune: „Campania lui RFK Jr. a depus documente oficiale la biroul nostru astăzi, retrăgându-l de la alegerile din 2024”.

La meeting-ul de azi, Trump va avea un invitat special

Tot astăzi e așteptat un invitat special la meeting-ul lui Trump din Arizona. Iar dacă punem cap la cap ultimele vești, cel mai probabil acesta este RFK Jr.

Exit mobile version