Ce faci în weekend? Îți dau câteva idei

Fie că alegi să rămâi în București, să pleci în Paris sau să părăsești continentul îți las mai jos o selecție de locuri în care poți merge în acest weekend.

Ce mănânci în weekend?

Bruschete cu vita Wagyu,(VO) ciuperci King Oyster si icre Beluga, antricot de vita Wagyu cu piure de cartofi cu trufe, iar la desert creme brulle.

Unde?
La Bavette Italian Steakhouse, în București. Restaurantul este situat în centrul orașului.
Bavette este unul dintre puținele restaurante din țară care oferă carne de la fermele americane Creekstone și românești. Și are un program intern de maturare uscată.
Barul îți oferă o selecție de vinuri românești și italiene. Iar prețul unui meniu pornește de la 200 de lei de persoană.

Și vin cu o alternativă dacă nu vrei în București.

Poți alege să mănânci foie gras, pui în sos de vin și morcovi, iar la desert tarta cu căpșuni și rubarbă confiată. Te duc la Paris, la Jean Imbert, în incinta hotelului Plaza Athénée. Preparatele din meniu sunt inspirate din rețete franceze vechi de 250 de ani.

Restaurantul are o stea Michelin.

Aici, prețul unui meniu pornește de la 100 de euro de persoană.

Unde mergi în weekend?

La hotel Amangiri, în Utah. Amangiri te invită în inima peisajului deșertic din Utah. Are suite cu lounge în aer liber, șemineu și piscină privată cu terasă pe acoperiș.

La cinci minute de mers cu mașina prin deșert, este amenajată tabăra Sarika, cu corturi, zone de luat masa și piscine private. Poți alege să mergi în drumeții, să faci cursuri de wellness sau ședințe de yoga.

Preț? Încep de la 4.600 dolari pe noapte.

Exit mobile version