E stres pe Hermès: „Suntem literalmente o glumă pentru oamenii bogați”, spune Tiktokul

Hermès is on fire. Oamenii se plâng pe Tiktok de cât de scumpe sunt produsele casei de modă. Nu vorbim de zona fashion, ci de „papetărie”. Ultima găselniță a brandului e un plic de mătase de 125 $, redus ulterior la 100 $.

Vine în două dimensiuni: A4 și A5, să ai de unde alege. Deci 21 centimetri lungime și 15 lățime, reutilizabil și fabricat în Franța.

„Poate fi trimis ca o invitație specială sau chiar o declarație de dragoste. O modalitate de lungă durată de a-ți transforma poveștile în amintiri frumoase.”, e descrierea produsului pe site-ul Hermès.

Nici asta nu-i impresionează pe critici. Intră în comentariile unui tiktoker, care a postat un video și despre alte produse, puțin mai scumpe.

Hermès are și alte produse „inedite”

Hermès face papetăria să concureze cu fashion-ul. Brandul a lansat ciuperca paperweight de 1.350 de dolari. E colorată, veselă și disponibilă în format mini sau maxi. Materile? Calitate: taurillon, struț sau crocodil, depinde în ce dispoziție o prinzi.

Tare-i place brand-ului să pună punctul pe i. Mai are o variantă, mai puțin verde: Samarcande paperweight, un cal rasat, din piele care costă tot 1.350 de dolari. Vine tot din Franța.

Ai presser-ul, ai plicul, dar unde-l pui? Are Hermès soluție și la asta. Tava de corespondență de 780 de dolari, unde ai loc și pentru plicuri A5.

Ești mai puțin tradiționalist? Redactează-ți mail-ul liniștit, pentru că ai mouse pad de brand: 405 dolari.

Vin și reacțiile la ultimele paperthings de la Hermès

La videoclipul tiktokerului pe problematica „ghici ciupercă, ce-i? Hermès.”, urmăritorii lui dau remarcile pe față:

„Suntem literalimente o glumă pentru oamenii bogați”, spune cineva supărat.
„Am luat o a doua ipotecă pentru a cumpăra ciuperca paperweight de 1.300 de dolari”, spune altul.

„Am crezut că ciuperca este un scaun la început. Și mă gândeam că e al naibii de scump pentru un scaun, în nici un caz atât de mult pentru o HÂRTIE”.

@bentonmcclintock #hermes #homedecor #neccessities #barenecesities #important ♬ original sound – Benton McClintock
Exit mobile version