Cea mai scumpă vilă vândută vreodată în Dubai a costat 76,2 milioane de dolari, are 33.000 de metri pătrați și o plajă privată

High luxury sau noul New York al imobiliarelor. Asta va ajunge Dubai în câțiva ani, din perspectiva prețurilor, spun vocile din piață.

Cât costă să cumperi un apartament acolo? Prețurile variază. Între 1.900 și 10.000 de euro pe metru pătrat, spune Răzvân Pascu, Consultant în Marketing Turistic.

Câte tranzacții a înregistrat Emiratul în doar 2 luni? Peste 11.000 în ianuarie și februarie. Un apartament de aproximativ 65 mp costă în jur de 300.000 euro.

Cât despre chirii. În Dubai, o locuință poate fi dată spre închiriere doar prin agent imobiliar, iar chiria este primită pe un an în avans. Prețul pe lună depășește cu ușurință 4.000 de euro.

Răzvan Pascu a investit personal în Dubai. Săptămâna trecută a vândut apartamente în valoare totală de 5 milioane de euro românilor. Să vedem cum își calculează randamentul.

“Eu am pus 2.500, să zicem, varianta pesimistă. 2.500 x 12 înseamnă 30.000 de euro pe an. În maxim 10 ani îți scoţi banii investiţi. Randamentul l-ai calcula dacă ai da toţi banii şi i-ai bloca de la început, dar noi nu dăm toţi banii de la început şi după ce este gata încă 2 ani de zile plătim la el. De când am cumpărat eu și până acum, au mai lansat încă 6 ansambluri pe care le-au vândut complet. Este o nebunie efectiv. Se vinde încontinuu. Pentru că ei acceptă și bani cash, acceptă și cripto, acceptă orice.”, a declarat Răzvan Pascu, Consultant Marketing Turistic.

Și mergem acum direct în Dubai, la cea mai scumpă proprietate vândută vreodată în Emirat. 76,2 milioane de dolari. Unde? Pe insula artificială Palm Jumeirah. Are 33.000 de metri pătrați, propria plajă privată, 10 dormitoare, o piscină interioară, saună de 7 stele și chiar propriul salon de înfrumusețare.

Exit mobile version