Pata Negra din București oferă pasionaților de gastronomie o experiență ca-n restaurantele de top din Spania

Dacă esti pasionat de gastronomia spaniolă atunci te vei bucura să afli despre Pata Nega din București, restaurantul fiind premiat cu „Restaurants from Spain Certification”.

În spatele premiului „Restaurants from Spain Certification” se află zeci de ani de muncă, pasiune și prietenie.

Angelica Ilie este cea care a transformat Pata Negra în „acasă” pentru clienții ei, și cea
care pune la cale rețetele magice, aceasta a spune că „ Fiecare preparat are felul lui de a fi pregătit. Unul dintre cele mai grele ar fi coada de taur pentru care chemăm toată echipa”.

Cine mai recomandă Pata Negra?

Și Don Jose Antonio Hernandez, ambasadorul Spaniei, spune că „Ei ne gătesc mereu, în fiecare zi, de ani de zile, deci este o recunoaștere a excelentei munci pe care ei o depun
în ceea ce privește bucătăria Spaniolă, dar cea autentică”.

Și artistul Wrs recomandă Pata Negra, acesta spune: „Aici chiar simți că ești cumva într-o mică ambasadă a Spaniei din punct de vedere gastronomic”.

Pata Negra folosește ingrediente proaspete, prepararea unora dintre mâncăruri durează chiar și câte 3 zile, iar rețetele folosite sunt de multe ori rețete ale preparatelor din restaurantele Spaniei cu stele Michelin.

Exit mobile version