Elon Musk a anunțat că sondajele Twitter cu privire la deciziile politice majore ale companiei vor fi limitate

Elon Musk, Tesla CEO, attends a media event alongside the visit of Germany's center-right candidate to replace Angela Merkel as chancellor in the upcoming elections and Christian Democratic Union chairman, Armin Laschet, at the construction side of the Tesla Gigafactory in Gruenheide near Berlin, Germany, Friday, Aug. 13, 2021. Laschest visits the factory as part of his election campaign for the upcoming national elections on Sept. 26, 2021. ( Patrick Pleul/dpa via AP)

Elon Musk a declarat luni că sondajele Twitter cu privire la deciziile politice majore ale companiei vor fi limitate doar la abonații Twitter cu bifă albastră de cont verificat, la o zi după ce majoritatea utilizatorilor au votat ca miliardarul să demisioneze din funcția de CEO al companiei într-un sondaj public, scrie Forbes.
Răspunzând la un tweet care sugera că astfel de sondaje ar trebui limitate la abonații care plătesc pentru bifa albastră Twitter Blue, Musk a răspuns : „Twitter va face această schimbare”.

Duminică seara, Musk a anunțat că Twitter va permite utilizatorilor săi să voteze pentru toate schimbările majore de politică după ce decizia platformei de a interzice link-urile către alte platforme de socializare a întâmpinat o reacție puternică din partea utilizatorilor.

În ciuda faptului că a promis că va „respecta rezultatele” sondajului de luni, Musk încă nu a anunțat dacă va demisiona din funcția de CEO al Twitter, după ce 57,5% din cei peste 17,5 milioane de respondenți au votat în favoarea acestui lucru, scrie Forbes.

Mai mulți dintre susținătorii săi de pe Twitter insinuează acum că rezultatele sondajului ar fi fost manipulate de conturi robot, iar Musk a fost criticat anterior pentru că se bazează pe sondaje care pot fi manipulate de conturi false pentru a lua decizii politice importante la Twitter.

Exit mobile version