DHL își triplează capacitatea, prin operarea unei noi aeronave la Cluj-Napoca. Începe modernizarea sediilor operaționale din Constanța, Bacău și Suceava

Compania de transport DHL continuă planul de investiţii pe piaţa din România, mai ales pe zona operaţională, pentru optimizarea timpilor de tranzit, valoarea investiţiilor pentru perioada 2020 – 2021 fiind de aproximativ 1,5 milioane euro.

Cea mai importantă investiţie de anul acesta are loc în partea de centru-nord-vest a ţării, unde DHL operează din iulie cu o nouă aeronavă Boeing 737, prin terminalul operaţional situat în incinta Aeroportului Internaţional din Cluj –Napoca. Noua aeronavă triplează capacitatea de transport.

Din terminalul operaţional de la Cluj-Napoca sunt deserviţi partenerii DHL din judeţele Alba, Bistriţa – Năsăud, Cluj, Harghita, Sălaj, Maramureş, Mureş, Satu Mare, Sibiu.

Totodată, până la finalul anului, DHL va extinde şi moderniza sediile operaţionale din Constanţa, Bacău şi Suceava.  

Pentru următorii 5 ani, compania şi-a planificat modernizarea tuturor sediilor operaţionale şi a centrelor de expedieri (ServicePoints).

“Operarea unei aeronava cargo noi, cu capacitate de transport de 20 de tone, dedicată zonei de centru si nord-vest a ţării demonstrează înca o data interesul major al companiei noastre pentru piaţa din Romania. Ca lider pe o piaţă foarte dinamică, avem misiunea de a răspunde permanent celor mai exigente solicitări ale clientilor nostri, prin  oferirea de soluţii noi şi investitii operationale”, a declarat Agnieszka Błaś, Director General DHL Express Romania.

DHL este prezent de 30 de ani pe piaţa din România, are peste 500 de angajaţi, operează cu 3 aeronave în Bucureşti, Cluj şi Timişoara şi deţine o flotă de peste 200 de maşini.

Exit mobile version