Christine Tufan, cofondator, Cremma Cafe: Povestea Crema începe cu o pasiune pe care mi-am format-o din timpul studiilor

Christine și Andrei Tufan deschid Cremma Specialty Café în zona Mântuleasa, cu o investiție de aproximativ 60.000 de euro din banii de la nuntă. Cafeneaua are peste 40 de locuri la interior și 25–30 pe terasă, vinde espresso la 10 lei și cappuccino la 16 lei. Fondatorii vor să extindă brandul cu încă o locație în București și să crească echipa. „În momentul de faţă cafea bună se găseşte în multe locuri. Ne-am dorit ca prin cafeneaua noastră să le oferim clienţilor o experienţă de căldură”, spun ei.

Care e pe scurt povestea Cremma? Ce oportunitate ați găsit în piață și ce investiții pregătiți?

”Povestea Crema începe cu o dorință și o pasiune pe care mi-am format-o în timpul studiilor în Marea Britanie. Când m-am întors în țară, atât eu cât și Andrei am considerat că există oportunități de afaceri și am căutat mai multe, să zicem, nișe în care să investim. Prima a fost cea de design interior și amenajări, unde avem deja o afacere de trei ani, pe care am automatizat-o, iar în prezent am intrat în Horeca prin Cafe Noua Crema, prin care vrem să oferim mai mult decât o cafea -vrem să oferim o experiență reală.”

Exit mobile version