Bosch a deschis un centru vaccinare pentru angajați în cadrul fabricii din Cluj, accesibil şi altor două companii din parcul industrial Tetarom

Compania Bosch a deschis un centru vaccinare în cadrul fabricii din Cluj, care va permite accesul facil la imunizare pentru toţi angajaţii Bosch din regiune şi un membru al familiei, precum şi pentru toţi angajaţii furnizorilor externi, care îşi desfăşoară activitatea zilnică în cadrul unităţii de producţie.

De asemenea, noul centru de vaccinare va fi disponibil şi pentru alte două companii amplasate în parcul industrial Tetarom III.

În plus, fiecare angajat poate înregistra pentru vaccinare un membru al familiei sau o persoană cu care locuieşte.

Centrul este gestionat şi coordonat de către Ministerul Apărării Naţionale şi de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19. Personalul medical specializat va monitoriza întregul proces de imunizare, iar persoanele cărora li se va administra vaccinul vor fi înregistrate oficial în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări.

„Sănătatea şi siguranţa angajaţilor noştri este o prioritate de top pentru noi şi, în timp ce observăm răspândirea constantă a virusului, considerăm că vaccinarea reprezintă un pas important spre sfârşitul pandemiei şi revenirea la o viaţă normală”, a afirmat Monica Constantinescu, directorul comercial al fabricii Bosch din Cluj.

„Bosch a menţinut o legătură strânsă cu autorităţile statului, pentru a sprijini campania naţională de vaccinare. De aceea, am primit cu deschidere propunerea iniţiată de Instituţia Prefectului Judeţului Cluj de a organiza un centru de vaccinare în cadrul locaţiei nostru din parcul industrial Tetarom III”.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 26 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi.

În anul 2019, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 436 milioane de euro pe piaţa din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate şi livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,4 miliarde de euro.

Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

 În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări, iar o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în Capitală.

Exit mobile version