Lady Gaga a dat faliment după turneul Monster Ball. Artista acumulase datorii de 3 milioane de dolari: “Am investit totul în spectacole”

Lady Gaga arrives at the 64th Annual Grammy Awards at the MGM Grand Garden Arena on Sunday, April 3, 2022, in Las Vegas. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Cunoscuta artistă Lady Gaga a vândut de-a lungul timpului peste 11 milioane de albume și a construit o avere considerabilă prin prisma carierei. Cu toate acestea, Stefani Germanotta, pe numele ei real, nu a fost întotdeauna bogată, relatează CNBC.

Gaga a câștigat trei premii Grammy în 2019, două pentru melodia „Shallow” și unul pentru „Joanne”, piesele din drama muzicală „A Star Is Born”. Tot în 2019, a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original și a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță. Lady Gaga a povestit pentru Financial Times cum a reușit să acumuleze totuși datorii de 3 milioane de dolari, în ciuda carierei de succes.

„Am dat faliment după prima extindere a turneului The Monster Ball”, a spus ea pentru Financial Times , referindu-se la cel de-al doilea turneu mondial de concerte, care a durat din 2009 până în 2011. „Și a fost amuzant pentru că nu știam! Mi-am sunat cunoscuții și i-am întrebat: „De ce toată lumea spune că nu am bani? Este ridicol, am cinci single-uri numărul 1.′ Și ei au spus: „Ei bine, aveți datorii de 3 milioane de dolari.”, a relatat artista.

Gaga a reușit din fericire să se stabilizeze cu ajutorul „calității și popularității” muncii sale, a raportat FT. În prezent, averea artistei este stabilă, dar, upă cum a declarat pentru FT, nu a urmat această carieră pentru bani: „este sincer adevărat că banii nu înseamnă nimic pentru mine”, a spus cântăreața.

„Singurele lucruri mari pe care le-am achiziționat sunt supapa cardiacă a tatălui meu și un Rolls-Royce pentru părinții mei, pentru aniversarea lor. … În afară de asta, am investit totul în spectacole”

Exit mobile version