Aleph Business is your pleasure! Ce spune Șerban Florea la 3 ani de business and pleasure?

Nu l-au speriat nici bula dotcom, nici crizele financiare. Acumulează și câștigă.

În 1999, la 22 ani, Șerban Florea tranzacționează primul instrument financiar.

În 2000 se angajează la singura companie de brokeraj din România cu acces la piețe internaționale de acțiuni, obligațiuni, valute și Futures.

Azi, fondatorul Selective Capital, firmă de consultanță investițională pe piața de capital, spune: “ Orice poate fi un business pentru tine. Dar să ai echilibru și măsură. Cel mai important indicator din piața de capital este profitul”.

De ce e Șerban Florea un business winner?

“Cred că, de fapt, un business de succes se bazează pe 3 componente și anume o idee de produs și serviciu care răspunde nevoilor unui anumit client, desigur, profilat înainte, o putere de execuție, adică de livrare în cea mai bună formă sau format al acestui produs sau serviciu și nu în ultimul rând ceea ce urmăresc pe orice fel de business și anume satisfacția clientului. Odată ce avem aceste trei componente bine pregătite și le mai și monitorizăm și le îmbunătățim constant, cred că business-ul, până la urmă, nu are cum să fie altfel decât un business de success. Și, până la urmă, atât business-ul de succes cât și business owner-ul reușește să fie câștigat.”

De ce e Aleph Business your pleasure?

Este plăcerea mea, pentru că există 3 lucruri importante și anume: oamenii pasionați de ceea ce fac, subiectele care, de cele mai multe ori, sunt atent alese și, de asemenea, pentru că Aleph Business cred că știe să prețuiască cele momente semnificative pe care le trăim cu toții și reușește să le pună pe tapet, astfel încât să le poți privi din 3 perspective, și anume claritate, obiectiv și inspirație.”

Cum arată, cum funcționează și cum acționează mintea lui Șerban Florea?

“Îmi place să cred că mintea mea funcționează pe baza unei structuri, iar fiecare experiență pe care o trăiesc adăugă ca un fel de nouă linie de cod în cadrul acestei structuri. Dar cred că, și practic, fiecare acțiune pe care o am trece prin această structură, dar mintea este cea mai vizibilă atunci când acționăm, iar acest lucru se întâmplă pornind de la 3 pași. Cel care enunță teza, cel care o combate printr-o antiteză, pentru a ajunge la treilea pas, și anume la sinteza.”

Exit mobile version